Kenneth Sandström överklagar till Kammarrätten

Lymefjäril (2)NYHETER OM KENNETH SANDSTRÖM:

(DELA GÄRNA)

Hej alla människor som bryr sig om Dr X öde.

Jag kan idag med både lättnad och stolthet meddela följande:

Igår har Kenneths Sandströms överklagande till Kammarrätten sammanställts och givits in. Överklagandet är på ca 100 sidor och har föregåtts av ett mycket omfattande och noggrant arbete. Det har tagit ca 2 månader att sammanställa inlagan (och ännu längre att göra research). Kenneths Juridiska Ombud bedömer att frågan om Kammarrätten kommer att ta upp målet till prövning, förhoppningsvis avgörs under hösten.

Nu är ett mycket hårt inledande arbete äntligen över.

Jag har fullt förtroende för att vi kommer gå segrande ur detta och snart har vi Kenneth tillbaka i tjänstgöring, beredd att hjälpa oss alla igen. Vi i teamet runt honom har i alla fall gjort vårt absolut bästa för att så ska ske och Kenneths advokat har guidat och hjälpt oss i processen och det kommer att ha stor betydelse för utgången, tror jag. Chanserna är mycket goda att vi lyckas, anser jag.

Nu vill jag påminna alla som vill se Kenneth tillbaka i arbete igen om att ge honom en hjälpande hand – om insamlingen av medel som vi återstartade i våras, för att hjälpa Kenneth att betala för de tjänster som tex hans advokat bidrar med och som hjälpt och hjälper oss övriga i teamet. Utan den hjälpen är överklagandet omöjligt att genomföra. Även om advokaten nu gett in den första inlagan på ca 100 sidor återstår mycket arbete innan detta ärende är avslutat. Att saken tröskat genom många tidigare instanser har bidragit till att resurserna är för knappa för att Kenneth utan hjälp ska kunna betala kostnaderna.

Den advokat som nu företräder Kenneth har stor erfarenhet av att driva liknande processer och har varit verksam som advokat i 30 år. Kenneth själv är av uppfattningen att han med denna hjälp förhoppningsvis kan få den upprättelse han förtjänar. Advokaten har egna erfarenheter av vektorburna sjukdomar och har även av detta skäl särskilda kunskaper på detta område vilka kommer väl till pass.

Så nu ber jag er som kände att han fanns där för er – var där för honom. Hjälp honom komma igen!

Sätt in ett frivilligt belopp på föreningen VIDAS konto

Bankgiro 825-1654.

Märk bidraget med ”DR X” och ert namn så kommer vi i VIDAS Styrelse se till att han får pengarna i god ordning.

MvH Angelica Johannson, Ordförande VIDAS

Skriv gärna på namninsamlingen till Kenneths försvar

Angelica Johannson, Founder & President VIDAS, member of the The Ad Hoc Committee for Health Equity in ICD11 Borreliosis Codes, founding member of Global Network On Institutionalized Discrimination™, founding member of Global Response to Borreliosis and Coinfections Consortium or Global RBCC™, main administrator for the ”Cure Lyme Now” Facebookgroup, administrator for the ”Cure lyme blog”, Lyme advocate & citizen researcher

Senaste inlägget:

PRESSMEDDELANDE: Banbrytande erkännande av Lyme Borreliosis i den 11:e ”International Classification of Diseases” (ICD11)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s