LEVE LIVET – Idag firar vi födelsedagar:

Välkomna hit medlemmar och allmänhet!

VIDAS som förening ”föddes” den 25 februari 2017.

Just denna dag vill jag också minnas det barn som faktiskt är upphovet till föreningen i förlängningen, nämligen min dotter Emma, som föddes idag, den 10 Juli 1999 – för 18 år sedan, och som fick betala priset för att svensk vård inte erkänner sanningen om hur borrelia och co-infektioner kan slå ut ett litet liv.

18 dagar efter att hon fötts utan fullt fungerande leverfunktion dog hon plötsligt och det enda svar jag fick från patologen var att ”vi ser att hon var immunosuppressiv, men vet inte varför”. Idag vet jag varför. Bartonella slår ut levern och Borrelia slår ut immunförsvaret. Hon hade om JAG fått rätt vård under graviditeten haft god chans att överleva.

In memory of

Det är det vi slåss för nu.

Grattis Emma, vart du än är och LEVE VIDAS – Livet.

MvH Angelica & Jessi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s